Semnele care iti spun ca ai nevoie de servicii de toaletare a copacilor

Odată ce un copac ajunge la sfârșitul duratei sale de viață, poate deveni rapid o neplacere. Asadar, de unde știi când ar trebui îndepărtat un copac? Citiți mai departe pentru a primi sfaturi utile de la experții în servicii de Toaletare a copacilor:

De ce ar trebui să tăiem un copac?

Deși copacii oferă o mulțime de beneficii în ceea ce privește sănătatea și amenajarea teritoriului, pot provoca accidente și dacă starea lor fizică este compromisă. Deci, de unde știi când este o problemă? Există numeroase semne ascunse cand un copac trebuie taiat. Acestea pot include:

  • Un copac mort: Acest lucru este destul de evident, având în vedere absența frunzelor care persistă pentru o perioadă foarte lungă de timp.
  • Un copac bolnav: Pe lângă căderea și deteriorarea proprietății dumneavoastra, un copac bolnav poate acționa ca o sursă de infecții pentru alte plante din grădina. Copacii bolnavi pot avea frunze fără vene care prezintă o decolorare diferita sau pete. De obicei, au și ramuri fragile care se prind ușor și au mai puține frunze decât una sănătoasă.
  • Un copac sub atac: Nu este neobișnuit ca dăunătorii să atace un copac, deoarece habitatul, pentru o varietate de creaturi, face ca arborele să fie vulnerabil. În timp ce unii dăunători s-ar putea să nu vă deranjeze, există cei care vă pot provoca disconfort. Dacă ați observat o infestare cu rozătoare sau insecte într-un copac de pe proprietatea dvs., vă recomandăm să o tăiați.
  • Un copac crescut: În acest caz, părțile copacilor au crescut până la un punct în care au început să provoace suferință. Rădăcinile unui copac pot avea efecte periculoase asupra unei clădiri dacă începe să crească în fundație. De asemenea, ramurile crescute în suprafață vă pot arunca proprietățile sau vă pot ajuta ca infestare cu dăunători.

O posibilă alternativă la tăierea copacilor?

În unele cazuri, tăierea copacului este doar una dintre opțiunile disponibile, nu cea mai bună opțiune. Ramurile crescute pot fi tăiate. Suprafața care implică îndepărtarea frunzelor unui copac poate fi utilă în cazul în care infestarea dăunătorilor se limitează la frunze. De asemenea, copacii infectați cu dăunători pot fi tratați cu substanțe chimice prin pulverizare.

În plus, este întotdeauna important să țineți pasul cu îngrijirea de rutină, cum ar fi udarea și mulcirea corespunzătoare. Acest lucru vă ajută să crească arborele și să ofere un aspect mai curat si, in plus, poate extinde durata de viață a copacilor și poate limita excesul de creștere în jurul bazei.

De asemenea, dacă mai aveți nevoie de ajutor, este întotdeauna o idee bună să ne sunați. Suntem dedicați sănătății copacilor și vă putem ajuta să stabiliți dacă un copac este o răspundere pentru dvs.

Sunați la profesioniști

Cu o experienta de mai mult de 25 de ani, Echipa Toaletari Pomi va vine in ajutor! Apelati: 0765 381 327

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.