Sfaturi pentru plantarea copacilor

Inceputul primăverii este un moment excelent pentru plantarea de copaci noi.

Curțile și proprietățile noastre au nevoie de ajutorul nostru pentru o crestere sanatoasa. Scopul nostru este de a va oferi câteva sfaturi pentru plantarea și înființarea de copaci noi în curțile dumneavoastra.

1. Consultați-vă cu un arborist. Un arborist este educat în selecția copacilor, potrivirea speciilor de copaci la locul de plantare, știința solului și standardele de plantare din industrie. Obțineți un sfat de la el arborist cu privire la aceste lucruri. Vor fi bucuroși să ofere indicații.

2. Dacă alegi să plantezi singur, iată câteva sfaturi care te vor ajuta să-ți cresti copacii:

– Alegeți specia corectă de copac. Se recomandă să alegeți specii de copaci care sunt originare din zona dumneavoastră. Dacă alegeți specii de copaci exotici, găsiți-vă care dintre ele se potrivesc cu climatul și locația in care locuiti.

– Odată ce v-ați hotărât asupra speciilor, dacă este posibil, găsiți o pepinieră bună care să vă permită să fiți selectiv în legătură cu copacii pe care îi culegeți. Căutați copaci sănătoși, cu o structură bună, echilibrată, cu scoarță intactă, fără părți bolnave sau moarte.

– Locul de plantare trebuie sa fie curat si lipsit de cioturi de copaci si crengi. Alegeti o echipa specializata pentru curatarea locului si toaletarea copacilor pe care ii aveti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.