drujbe servicii de taiat pomi

Cele mai bune drujbe Stihl

Drujba este o parte necesară a vieții tuturor. Dacă se întâmplă o furtună mare sau copacii tăi cresc prea sălbatic, vei avea nevoie de una care să aibă grijă de ea. Dacă sunteți un profesionist, știți deja cât de utilă poate fi o drujba.

Drujba Stihl este unul dintre cele mai bune ferăstraie cu lanț de zeci de ani și există un motiv întemeiat pentru asta.

În acest articol, am ales cinci dintre produsele lor pentru a vă ajuta să găsiți cea mai buna Drujba Stihl, fără a căuta în catalogul lor lung.

Unde sunt fabricate drujbele Stihl?

Dacă sunteți în căutarea unui instrument de înaltă calitate, veți fi fericiți să știți că marea majoritate a drujbelor Stihl sunt puse laolaltă în Virginia Beach SUA, cu piese preponderent domestice.

Chiar și cele fabricate în cele mai bune fabrici din Germania. Cele mai notabile dintre ferăstraie cu lanț fabricate în Germania sunt MS 201 și MS 441.

Vă puteți aștepta ca carburatoarele să provină de la fabricile chinezești Stihl, dar nu vă faceți griji cu privire la calitate. Stihl a achiziționat acele plante și dețin produsele care provin de la ele la standarde foarte înalte.

Toate lanțurile utilizate de Stihl sunt fabricate în Elveția de către producătorii lor de top.

Cele mai bune 5 drujbe STIHL

1. Stihl MS 170

drujba stihl taiare copaci

MS 170 este ferăstrăul pe care l-aș recomanda pentru majoritatea utilizatorilor entry-level. Acesta este cel mai bun ferăstrău cu lanț stihl pentru proprietarul casei din listă. Este mic, capabil și ușor de utilizat.

Să începem cu ceea ce este capabil acest ferăstrău. Poate tăia copaci cu diametrul cuprins între 12 și 16 inci, în funcție de bara de ghidare și lanțul pe care îl utilizați.

Nu este o lungime mare de tăiere, dar este mai mult decât suficient pentru a-ți tăia copacii sau a îndepărta resturile furtunii. În mod surprinzător, se poate descurca și cu unele locuri de muncă mai mari odată ce te simți confortabil cu ea.

De asemenea, este destul de ușor datorită dimensiunilor sale mici. Designul său ușor facilitează utilizarea de către oamenii obișnuiți.

Se știe că MS 170 pornește foarte repede. Cu alte ferăstraie, este posibil să trebuiască să trageți linia de aprindere de aproape o duzină de ori pentru a le face să tragă, dar MS 170 pornește de obicei în mai puțin de trei tracțiuni.

O plângere pe care o am este că nu are un rezervor destul de mare. Dimensiunea redusă nu permite instalarea unui rezervor decent.

Mai mute detalii aici

2. Stihl MS 362 C-M

drujba stihl taiare pomi

Această ferăstrău cu lanț general este o versiune modernizată a MS 362. Este probabil cea mai buna drujba Stihl pentru banii dati daca sunteti interesat sa investiti pentru slujba dumneavoastra. Motorul său gestionat de microprocesor îl menține în funcțiune la performanțe maxime.

Lungimea de tăiere pe acest ferăstrău este mai mult decât suficientă pentru majoritatea lucrărilor. Poate manipula diametre de 63.5 cm fără probleme, iar motorul său poate atinge 4,69 BHP pentru a face din tăierea lemnului tare o briză.

Cu o capacitate de 0,60L de combustibil, vă puteți aștepta să dureze mult mai mult decât MS 170 pe care l-am analizat mai devreme și nu ar trebui să fie realimentat în timpul lucrărilor de bază.

Cu toate acestea, cea mai impresionantă caracteristică este microprocesorul său. Procesorul este conectat la motor și face ajustări pe măsură ce motorul funcționează pentru a-l ajuta să se adapteze în mod natural la condițiile de tăiere.

Asta înseamnă că MS 362 C-M își va menține puterea de tăiere indiferent de densitatea lemnului, temperatura și alte variabile care pot încetini alte ferăstraie.

Singurul lucru despre care mă pot plânge este că tinde să încetinească atunci când este trecut prin bușteni cu diametrul de aproximativ 58 sau 64 cm. Având în vedere că este aproape de limita sa, nu mă voi plânge prea mult de asta.

Mai multe detalii aici.

3. Stihl MS 391

drujba stihl toaletari copaci

MS 391 este construit ca un tank, dar are ratingul de emisii și consumul de combustibil al unui Prius. Acesta nu este ferăstrăul pe care îl recomand pentru tunderea membrelor. Acesta este cel pe care îl scoți în pădure pentru a tăia stejari.

Poate gestiona diametre mai mari de 50cm și motorul său de 64cc îl face o alegere excelentă pentru tăierea copacilor.

De asemenea, are aceeași capacitate de combustibil de 0,60L pe care o are 362 C-M. Deci, puteți rămâne la serviciu destul de mult timp înainte de a fi nevoit să realimentați.

Motorul său cu emisii reduse îl face mai ecologic. Aceasta este una dintre cele mai bune Motofierastraie cu lanț Stihl realizate vreodată în comparație cu alte modele, dar cea mai impresionantă caracteristică care vă afectează experiența este sistemul său de filtrare.

Spre deosebire de alte ferăstraie, MS 391 nu aspiră doar aerul și îl filtrează. Folosește forța centrifugă pentru a scoate particulele mari din aer înainte de a le filtra.

Aceasta înseamnă că veți petrece mult mai puțin timp înlocuindu-vă filtrele de aer și veți putea vedea prin copaci și bușteni fără să vă faceți griji cu privire la înfundarea filtrului.

Mai multe detalii aici.

4. Stihl MSA 200 C-BQ

Stihl MSE 250 C-Q

MS 250 C-Q este singurul ferăstrău electric cu lanț pe care îl voi examina. Acest ferăstrău special este conceput pentru uz profesional în zone în care fumurile de evacuare și tonurile de zgomot nu sunt acceptabile.

250 C-Q poate suporta diametre de 40-50 cm. Acest lucru este comparabil cu celelalte ferăstraie mari pe care le-am examinat, dar este puțin limitat datorită sursei sale de energie.

Este ușor pentru dimensiunea sa, totuși. Nu necesită aproape la fel de multe părți interne ca un ferăstrău pe benzina, ceea ce îl face mai confortabil de ținut.

Puteți opri lanțul imediat într-o secundă cu sistemul dovedit de frână cu lanț STIHL Quickstop®. Acest lucru reduce riscul de rănire în situații de urgență sau de recul.

Unul dintre lucrurile care îmi plac cel mai mult la acest fierăstrău este natura sa liniștită. Dacă locuiți într-un cartier mic sau într-un oraș, a face mult zgomot poate fi o problemă. Acest lucru rulează aproape în tăcere și nu ar trebui să devină o pacoste pentru vecinii tăi.

Per total, vă recomand această ferăstrău cu lanț dacă aveți nevoie de ceva pentru tăierea lemnului de foc sau curățarea după o furtună. Nu va fi de mare folos pentru lucrări care necesită îndepărtarea de sursele de energie electrică.

Mai multe detalii aici

Concluzie

Cred că MS 362 C-M este cea mai bună opțiune in materie de drujbe pentru majoritatea oamenilor. Este puternic, de dimensiuni rezonabile și eficient. Cu toate acestea, MS 170 este probabil cea mai bună opțiune pentru persoanele care abia încep să folosească drujbele. Este doar mai ușor de manevrat.

Cu toate acestea, celelalte drujbe au încă un loc pe această listă. Sunt ferăstraie mai specializate, care vă vor atrage dacă aveți sarcini foarte specifice de îndeplinit.

De exemplu, MS 250 poate fi folosit ca cea mai buna drujba stihl pentru tăierea lemnului de foc. Nu are nevoie de benzină sau baterie și probabil că veți găsi o priză lângă grămada de lemn.

MS 391 vă poate ajuta să treceți prin locuri de muncă foarte dificile dacă aveți utilizări mai profesionale pentru acesta. Dacă nu aveți un scop specific pentru motoferăstră, recomand MS 170 pentru începători și recomand 362 C-M pentru utilizatorii mai avansați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.